Bejelentkezés

☎ +36 30 886 2000

Selfie Regatta
Online hajókereső - Hajóbérlés azonnal
257 chartercég, 219 úti cél, 4127 online bérelhető hajó világszerte. További több, mint 6000 hajó ajánlatkérésre.
top10 ajanlatunk felirat
Hírek, akciók
Hírek, akciók

Vadonatúj katamaránokkal indulunk 10 napos túrákra a trópusi paradicsomban: hófehér homok, türkizkék óceán, halak, teknősök, szikrázó napsütés, trópusi naplemente, kreol hangulat.

Három időpontban lehet még csatlakozni a trópusi katamarántúrához:

 

Foglalható időpontok:

november 19 - november 29. | Lagoon 450 | 9.600 € - 8 fő esetén 1.200 € /fő/10 nap

november 29 - december 09. | Lagoon 380 | 8.000 € - 8 fő esetén 1.000 € /fő/10 nap

december 09 - december 19. | Lagoon 42   | 9.600 € - 8 fő esetén 1.200 € /fő/10 nap

 

Valamennyi katamarán 2017-es évjáratú, tágas, jól felszerelt, 4+1 kabinos hajó, napelemmel, édesvízkészítővel, dingivel, külmotorral.

 

Az ár tartalmazza a hajó kaució-biztosítását (helyszínen fizetendő csökkentett deposit: 1.500€/hajó) és a végtakarítást. További extrák az árban: Barbecue szett a fedélzeten, ágynemű, törölköző, és snorkel felszerelés (pipa, szemüveg, uszony) minden utasnak.

 

Check-in: első nap 14:00, Mahe, Eden Island, Eden Marina

Check-out: utolsó nap 09:00, Mahe, Eden Island, Eden Marina

A hajóátvétel napján a reggeli járattal érkezők poggyászaikat a chartercégnél elhelyezhetik a hajóátvételig, a várakozást medence és pool bar könnyíti meg.

 A vitorlázás során felmerülő közös költségeket a hajózó csapat egyenlő arányban osztja meg. Várható költségek: közös vásárlások és étkezések, kikötői és horgonyzási díjak, a hajó üzemanyagköltsége, belépődíjak (múzeumok, természetvédelmi területek, nemzeti parkok), taxi, kerékpárbérlés, autóbérlés. A repülőjegyeket Seychelles-re és vissza utazásszervező partnerünk segítségével vagy egyénileg lehet foglalni.

A túra során önellátás van, személyzet nélkül. A hajó konyhája tökéletesen alkalmas a teljes önellátásra, jól felszerelt konyha, hűtők, elegendő tárolóhely áll rendelkezésre. A parton éttermekben, és helyi olcsó kifőzdékben (~3-4€/adag) lehet étkezni, ahol az étel minősége vetekszik az éttermekével – szerényebb körülmények között... Szinte valamennyi helyszínen megoldható egyéni BBQ party a tengerparton, helyi ismerőseink segítségével, autentikus creol fogásokkal.

 

A programot és az útvonaltervet a társaság igényei alapján, az időjárás és a hajózás biztonságának figyelembevételével a skipper tervezni meg, a döntésbe bevonva a csapatot.

 
A tíz nap alatt körülhajózzuk és felderítjük a három legnagyobb lakott szigetet, Mahe-t, Praslin-t és La Digue-ot, illetve a környező kisebb, lakatlan szigeteket. Igazi hófehér homokkal borított partokat látogatunk meg, teknősöket simogattunk, kézből etetjük a halakat, türkizkék óceánban úszunk, megcsodáljuk a trópusi naplementét, és élvezhetjük a télből a trópusi nyárba utazást.
 
Az időjárás a térségben trópusi, 28-30 fok, magas páratartalommal. A november-decemberi időszakban a szél gyengébb a szokásosnál, az óceán kevésbé hullámos, így élvezetes a kevesebb tapasztalattal rendelkező hajózók számára is.
 
A túrán mindenki saját felelősségére vesz részt. Mindenkinek javasolt az előzetes tájékozódás az úti célról, illetve utasbiztosítás, útlemondás-biztosítás megkötése.
 
Útlemondás biztosítás honlapunkon megköthető, akár az utasbiztosítással kombinálva is!

 

Mivel a képek sokkal beszédesebbek a leírt szövegnél, az ikonokra kattintva megtekinthetők korábbi túráink fotóinak válogatása és a képes kedvcsináló videó:
 
Seychelles 2015 Seychelles 2015 Seychelles 2017 Seychelles

 

Ajánlatkérés, további információ emailben, telefonon a +36 30 886 2000 számon vagy az "ajánlatkérés" gomb megnyomásával.

 

Miért érdemes bennünket választani?


100%-ban hiteles értékelések - Informálódjon a hajóról az előző bérlőktől!

yachtcheck logo2

Valós vendégek. Valós hajóbérlések. Valós vélemények.

A Yacht Charter Guru a világ piacvezető hajóbérlési rendszerének, a Yachtbooker-nek a tagja. Hajóbérlési rendszerünk hitelesített ügyfélelégedettség értékelő rendszere, a YachtCheck®, garantálja Önnek a hiteles értékeléseket!Ismerje meg a korábbi hajóbérlések Yachtcheck értékeléseit!