Bejelentkezés

☎ +36 30 886 2000

Selfie Regatta
Online hajókereső - Hajóbérlés azonnal
257 chartercég, 219 úti cél, 4127 online bérelhető hajó világszerte. További több, mint 6000 hajó ajánlatkérésre.
top10 ajanlatunk felirat
Hírek, akciók
Hírek, akciók

Ideális vitorlázóidőben, Eurakvilo jótékonysági futammal ért véget az idei Bahart Regatta utolsó futama Balatonbogláron, vele együtt a Selfie Regatta 2017-es játéksorozata.

 

Az idei fődíjat, az egyhetes adriai vitorlázást a Hablaty csapata nyerte. Gratulálunk a lelkes családi csapatnak a Selfie Regattán és a Bahart Regattán nyújtott kiemelkedő teljesítményükhöz egyaránt! Jó szelet kívánunk az Adriai nyereményvitorlázáshoz a Yacht Charter Guruval!

 

Köszönjük a Várszegi Pincészet támogatását és nagylelkű felajánlását, reméljük, boraik mindenki számára kellemes élményt nyújtottak és nyújtanak majd a jövőben is!

 

A Selfie Regattával együtt a hétvégén befejeződött a Bahart Regatta idei versenysorozata is. Köszönjük a szervezőknek az együttműködési lehetőséget, és gratulálunk a győzteseknek!

 

A Bahart Regatta utolsó futama gyönyörű időben, ideális körülmények között zajlott, a verseny méltó zárása volt a szezonnak. Csapatunk a Pilsner Úr fedélzetén a harmadik helyen végzett, a délutáni VI. Eurakvilo Jótékonysági Regatta​ futamán lelkes vendégei pedig kategóriája első helyére segítették a hajót.

 

Köszönjük Viktor Wéber fotóit a Bahart Regatta futamairól! További fotók IDE KATTINTVA

 

Jövőre is folytatódik a Selfie Regatta. Szelfizz és nyerj a Yacht Charter Guru játéksorozatával!

 

Miért érdemes bennünket választani?


100%-ban hiteles értékelések - Informálódjon a hajóról az előző bérlőktől!

yachtcheck logo2

Valós vendégek. Valós hajóbérlések. Valós vélemények.

A Yacht Charter Guru a világ piacvezető hajóbérlési rendszerének, a Yachtbooker-nek a tagja. Hajóbérlési rendszerünk hitelesített ügyfélelégedettség értékelő rendszere, a YachtCheck®, garantálja Önnek a hiteles értékeléseket!Ismerje meg a korábbi hajóbérlések Yachtcheck értékeléseit!