Bejelentkezés

☎ +36 30 886 2000

Selfie Regatta
Online hajókereső - Hajóbérlés azonnal
257 chartercég, 219 úti cél, 4127 online bérelhető hajó világszerte. További több, mint 6000 hajó ajánlatkérésre.
top10 ajanlatunk felirat
Hírek, akciók
Hírek, akciók

Tervezz előre, bérelj hajót előfoglalási akciónkban most, akár 40%-kal kedvezőbb áron! Foglalj hajót a lehető legnagyobb választékból, a legjobb minőségű hajók közül!

 

Early booking akciónk január 31-ig tart és elsősorban a Mediterrán térségre vonatkozik, horvát, szlovén, montenegrói, olasz, spanyol, török és görög vizekre. A kedvezmények mértéke és az akciók határideje területenként és chartercégenként eltérő lehet. A megadott árak és kedvezmények csak foglalás esetén tekinthetők véglegesnek.

Mivel a foglalható szabad hajók száma folyamatosan csökken, így mindenképp javasoljuk az ingyenes, opciós foglalási lehetőséget, mellyel akár egy hétre is bebiztosítható a kiválasztott hajó. Az opciós foglalás ideje alatt más nem bérelheti ki a hajót, fizetési kötelezettséggel azonban nem jár.

 

Ajánlatkérés, további információ telefonon a +36308862000 számon, emailben vagy az ajánlatkérés gombra kattintva

 

Miért érdemes bennünket választani?


100%-ban hiteles értékelések - Informálódjon a hajóról az előző bérlőktől!

yachtcheck logo2

Valós vendégek. Valós hajóbérlések. Valós vélemények.

A Yacht Charter Guru a világ piacvezető hajóbérlési rendszerének, a Yachtbooker-nek a tagja. Hajóbérlési rendszerünk hitelesített ügyfélelégedettség értékelő rendszere, a YachtCheck®, garantálja Önnek a hiteles értékeléseket!Ismerje meg a korábbi hajóbérlések Yachtcheck értékeléseit!